TFF 2. Lig temsilcisi Amedspor, yeni sezon öncesi geride bıraktığı çalışmalarını haftalık değerlendirme açıklaması yaptı.

İşte Amedspor’dan yapılan açıklama:
‘’19 Haziran tarihinde yapılan kongremizde yeni yönetim kurulumuz belirlenmiş olup hemen akabinde yönetim kurulu üyelerinin görev dağılımı Kulüp Başkanımız Selahattin Yıldırım tarafından yapılmış ve kamuoyu ile paylaşılmıştır.

Göreve geldikten sonra Futbol A Takımımızda başarılı bir sezon geçiren futbolcularımız Cenk Kaplan, Okan Deniz ve Mansur Çalar ile tekrar anlaşma sağlamıştır. Tecrübeli santrafor mevkii oyuncusu Tayyib Kanarya’yı da takımımıza transfer etmiştir.

Hızla çalışmaya başlayan yönetim kurulumuz Hacıbaba Pastaneleri ile Göğüs Sponsorluğu ve Dicle Fırat Su ile Şort Sponsorluğu anlaşması imzalamıştır.

Amedspor Kadın Futbol Takımımıza 20 Mayıs tarihinden itibaren yapmış olduğumuz seçmelerde yeni genç yetenekleri alt yapımıza dahil ederek çalışmalarımıza aralıksız devam etmekteyiz. Amedspor Kadın Futbol Takımımız bünyesindeki 16 Milli Takım Sporcusu ile yeni sezona iddialı bir şekilde hazırlanmaya devam etmektedir.

Akademi takımlarımızın 2009-2012 doğumlu yeni genç yeteneklerinin alt yapı seçmelerine dair çağrı yapılmış olup dün itibariyle seçmelerimiz başlamıştır. U11 - U12 - U14 Yerel Liginde müsabakalarımız devam etmektedir. 2004-2008 doğumlu genç yeteneklerin alt yapı seçmelerinin bayramdan sonra yapılması planlanmaktadır’’ Açıklamasında bulundu