Amedspor Yönetimi, 2022-2023 Yeni sezon öncesi taraftarına çağrıda bulundu. Paylaşılan metinde "Bir süredir Gençlik Spor İl Müdürlüğü stadyumda kulüplerimize habersiz yaptığı ihaleler ve kulüplerimizi zor durumda bırakan yaptırımlarından dolayı taraftarlarımız tepkilerini dile getirmiş" ifadesine yer verildi.

Amedspor 'un yayınladığı çağrı mesajı şu şekilde:

Bir süredir Gençlik Spor İl Müdürlüğü stadyumda kulüplerimizde habersiz yaptığı ihaleler ve kulüplerimizi zor durumda bırakan yaptırımlarından dolayı taraftarlarımız tepkilerini dile getirmiş ve çözüm için her türlü girişimde bulunulmuştur. Fakat herhangi iletişim ve geri dönüş olmamıştır.

Bu sebeple Amedspor Kulübü olarak, taraftarlarımızın 01 Ağustos 2022 Pazartesi saat 18:00'de Dağkapı Şeyh Sait Meydanında yapacakları basın açıklamasına katılacak olup kentimizdeki tüm sivil toplum kuruluşlarını, Spor Taban Birliklerini, bütün spor külüplerini, sporcuları, iş insanlarını, basın emekçilerini ve taraftarlarımızı sesimizi duyurabilmek ve sporda adeleti sağlayabilmek için basın açıklamasına davet ediyoruz.

Spor72