ASKF (Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu) Batman Şube Başkanı Mahmut Akyol ve Yönetim Kurulu üyeleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdülkadir Özer’i makamında ziyaret etti.

Her yıl İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün amatör Spor Kulüplerine verdiği malzeme desteği için istişarelerde bulundular.

Yapılan ziyaretin verimli geçtiğini belirten ASKF Batman Şube Başkanı Mahmut Akyol ve yönetim kurulu üyeleri, 2022-2023 futbol sezonunda da malzeme desteği verileceği ifade ettiler. Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan ASKF Batman Şube Başkanı Mahmut Akyol; “Her sezon İl Özel İdaresi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü kulüplerimize ciddi anlamda malzeme desteği veriyor. Bu yılda ziyaret amacımız kulüplerimize yeni sezonda malzeme alımının yapılması içindi. İnşallah bu yıl takımlarımıza kaliteli malzeme yardımı yapılacak. Bizlere gönülden destek olup, imkânlarını zorlayan sporsever İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdülkadir Özer ile Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Mehmet Şafi Özperk’e kulüplerimiz adına teşekkür ederiz. Malzemelerin sezon öncesi yetişmesi için işleri yakından takip edeceğiz.” diye konuştu. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdülkadir Özer ise, her zaman takımların yanında olacaklarını belirterek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. (SPOR72)