Süper Lig 1. haftasında Antalyaspor ile Galatasaray karşı karşıya geliyor. Okan Buruk'lu cimbom sezona üç puanla başlamak istiyor.

Geçen sezon Nuri Şahin'le güzel bir istatistik yakalayan Antalyaspor, bu sezona tekrar daha iyi bir performansla girmek istiyor. Antalyaspor kendi sahasında galibiyetle başlamanın planlarını yapıyor. Peki bu maç saat kaçta hangi kanalda?

Antalyaspor-Galatasaray, Süper Lig 1. hafta maçında 07 Ağustos Pazar günü saat 21:45'te karşılaşacak. Bu maç beIN SPORTS 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Okan Buruk bu sezon Galatasaray başında ilk resmi maçına çıkıyor. Daha önce Başakşehir'de şampiyonluk yaşayan Buruk aynı başarıyı Galatasaray'da da sürdürmek istiyor.

Antalyaspor ilse genç kadrosuyla ve teknik direktörüyle lige damga vurmak için başarılı bir sezon geçirmenin hesabını yapıyor.

Galatasaray'ın Antalyaspor müsabaka kadrosunda Oğulcan Çağlayan, Ömer Bayram ve Jesse Sekidika ile sakatlıkları bulunan Leo Dubois ve Emin Bayram yer almadı.

Antalyaspor'un muhtemel 11'i: Boffin, Bünyamin, Veysel, Kudryashov, Güray, Fredy, Fernando, Gökdeniz, Ndao, Adriano, Wright

Galatasaray muhtemel 11'i: Muslera, Omar, Nelsson, Abdülkerim, Van Aanholt, Midtsjö, Oliveira, Cicaldau, Kerem, Yunus, Seferovic

Antalyaspor Galatasaray maçı canlı