Fenerbahçe ilk maçta kendi evinde 3-0 mağlup ettiği Slovacko takımına deplasmanda rövanş maçında konuk oluyor. Karşılaşma 11 Ağustos 2022 Perşembe günü saat 20:00’de Miroslava Valenty Stadı'nda oynanacak.

Slovacko – Fenerbahçe Maçı canlı izlemek isteyen sporseverler, bu çok önemli karşılaşmanın hangi kanaldan şifresiz yayınla izlenebileceğini merak ediyor. Taraftar ve sporseverler, Slovacko ile Fenerbahçe arasında oynanacak karşılaşmayı yayınlayacak TV kanallarını ve şifresiz yayın sitelerini araştırıyor.

Slovacko Fenerbahçe maçı İZLE şifresiz canlı izle Slovacko Fenerbahçe Bedava canlı maç izle

SLOVACKO FENERBAHÇE MAÇI CANLI İZLE, TIKLA

Slovacko – Fenerbahçe müsabakasını hangi kanalda canlı izlenecek? Fenerbahçe taraftarı ve sporseverler Slovacko – Fenerbahçe arasında oynanacak bu maçı şifreli ve şifresiz yayınlayacak kanalları araştırıyor. Slovacko – Fenerbahçe maç yayın bilgilerini sizler için hazırladık.

UEFA AVRUPA LİGİ 3.ELEME TURU RÖVANŞ MAÇI SLOVACKO FENERBAHÇE CANLI İZLE

Slovacko ile Fenerbahçe maçı 11 Ağustos Perşembe günü saat 20.00’de başlayacak. 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

SLOVACKO FENERBAHÇE MAÇI HAKEMİ KİM?

UEFA Avrupa Ligi 3.Eleme rövanş maçında Slovacko ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Mücadeleyi deneyimli hakem N. Dabanovic yönetecek. 

FENERBAHÇE: SON DURUM

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu ilk maçında Slovacko ile kendi evinde 3-0 mağlup ederek tur şansını araladı. Sarı-lacivertli ekip, Avrupa’daki yoluna devam edebilmesi için sahadan her türlü beraberlik ve 2 farklı skorla mağlup olması bile turu atluyor. Bu önemli karşılaşma bugün saat 20.00’de başlayacak.

FENERBAHÇE'NİN SLOVACKO MAÇI MUHTEMEL 11’İ!

Fenerbahçe : Altay Bayındır, Osayi-Samuel, Gustavo Henrique, Szalai, Ferdi Kadıoğlu, Arao, Zajc, Emre Mor, Serdar Dursun, Lincoln Henrique, Valencia.

MAÇ YAYINI İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ…