Galatasaray Süper Lig'in ikinci haftasında kendi sahasında Giresunspor'u ağırlıyor. Geçen hafta deplasmanda galibiyetle ayrılan cimbom, bu hafta kendi seyircisi önünde üç puanı alıp yoluna emin adımlarla devam etmek istiyor. İşte, Galatasaray Giresunspor maçı canlı yayın linki.

Süper Lig 2. Hafta maçında Galatasaray Giresunspor, Türk Telekom Arena Stadı'nda karşı karşıya geliyor. Bu önemli mücadele canlı yayınlanıyor.

Spor Toto Süper Lig'de heyecan devam ediyor. 2. Hafta maçında Galatasaray ile Giresunspor kozlarını paylaşacak. Maç ile ilgili tüm detaylar merak ediliyor. Özellikle maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'ler sık sık araştırılıyor. Peki, Galatasaray - Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Galatasaray Giresunspor saat kaçta hangi kanalda?

GS Giresunspor maçı saat 21:45'te naklen Bein Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak. Fakat bu maçı alternatif yollardan izlemek istiyorsanız aşağıda belirtilen linke tıklamanız yeterlidir.

Galatasraray Girsunspor maçından notlar

Galatasaray ile Giresunspor, Süper Lig tarihinde bugüne dek 14 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu müsabakalarda sarı-kırmızılılar 6 kez sahadan galip ayrılırken, 3 kere de yeşil-beyazlılar rakibini mağlup etti. 5 savaşım ise berabere sonlandı. Galatasaray'ın 20 golüne, Giresunspor 12 golle mukabil verdi. Geçtiğimiz sürem ligin ilk yarısında Giresun'da oynanan maçı Galatasaray 2-0 kazanmış, İstanbul'daki mücadeleden de Giresunspor 1-0'lık skorla galip ayrılmıştı.

Galatasaray Giresunspor maçı (beIN SPORTS1) şifresiz alternatif olarak izle