GS Giresunspor ile karşılaşıyor. Süper Lig 2022-2023 sezonu 2.haftasında Galatasaray kendi saha ve seyircisi önünde Giresunspor’u konuk ediyor. Bedava canlı maç izle GS-Giresunspor maçı 13 Ağustos 2022, Galatasaray - Giresunspor maçı ne zaman oynanıyor? Galatasaray - Giresunspor maçı hangi gün, saat kaçta? Galatasaray - Giresunspor maçı hangi kanalda yayınlanıyor? Galatasaray - Giresunspor maçı canlı izle, şifresiz izle... İşte Galatasaray - Giresunspor maç linki ve karşılaşma hakkında bilgiler.

Galatasaray ligde ikinci hafta karşılaşmasına bugün saat 21.45’da Giresunspor ile kozlarını paylaşacak, Galatasaray’ın Eyüpspor ile yapacağı 2.hafta maçı öncesi arama motorlarında en çok aramalar şu şekilde: Galatasaray maçı izle, GS maçı izle, Galatasaray Giresunspor canlı izle, GS Giresunspor canlı maç izle, Galatasaray Giresunspor maç izle, GS bedava maç izle, Galatasaray maçı canlı izle, Süper Lig 2.hafta GS maçı canlı yayın izle. Galatasaray Giresunspor maçının son durumunu ve maçını hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyorsanız haberimizin detaylarında bulabilirsiniz.

GS GİRESUNSPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Galatasaray Giresunspor maçı sadece bein sports’un ekranlarında olacak.

Galatasaray - Giresunspor maçı 13 Ağustos Cumartesi günü saat 21:45'te beIN SPORTS 1'de canlı izlenebilecek.

Galatasaray - Giresunspor Canlı

Galatasaray ve Giresunspor 13.08.2022 Cumartesi günü Süper Lig karşılaşmasına çıkıyor. karşılaşmayı Bein Sports 1 canlı yayınlıyor.

Galatasaray - Giresunspor Maçı Hangi Kanalda?

Galatasaray - Giresunspor maçı Bein Sports 1 kanalında canlı yayınlanacak

MAÇIN HAKEMLERİ

Galatasaray ile Giresunspor
hakem Kadir Sağlam yönetecek. Yardımcı hakemler Abdullah Bora Özkara ile Mustafa Savranlar yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Adnan Deniz Kayatepe olacak.

GALATASARAY - GİRESUNSPOR MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkadir, Van Aanholt, Mitdsjö, Oliveira, Kerem, Emre Akbaba, Yunus, Seferovic.

Giresunspor: Onurcan, Hayrullah, Sergen, Perez, Alper, Murat, Traore, Serginho, Doğan, Eguskiza, Bajic

GALATASARAY GİRESUNSPOR MAÇI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN