Spor Toto Süper Lig ikinci haftasında Alanyaspor ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Geçen hafta kendi sahasında Kayserispor takımını mağlup eden Siyah beyazlılar bu hafta deplasmanda Alanyaspor'u mağlup edip seriyi sürdürmek istiyor. Peki, Alanyaspor Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte, Alanyaspor Beşiktaş maçı canlı yayın bilgisi.

Alanyaspor Beşiktaş, Süper Lig'in 2. haftasında Kırbıyık Holding Stadyumu'nda birbirlerinin kozlarını paylaşacak. Bu önemli maçı Yasin Kol yönetecek. VAR hakemi ise Koray Gençerler oldu.

Kara-kartal Süper Lig'e üç puanla girdi. Önceki hafta Kayserispor'u deviren Beşiktaş bu hafta deplasmanda Alanyaspor karşısında üç puanla dönmek istiyor.

Alanyaspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Alanya BJK maçı muhtemel 11’leri

Alanyaspor muhtemel 11'i: Yusuf Karagöz, Fatih Aksoy, Furkan Bayır, Balkovec, Candeias, Doumbia, Fer, Yusuf Özdemir, Oğuz, Efkan Bekiroğlu, Eduardo

Beşiktaş muhtemel 11'i: Ersin, Rosier, Necip, Saiss, Masuaku, Salih, Gedson, Kartal Yılmaz, Ghezzal, Muleka, Weghorst

Ev sahibi Alanyaspor ise ligin birinci haftasında deplasmanda Fatih Karagümrük'ü 4-2 mağlup ederek tüm dikkatleri üzerine çekti. Bu zorlu karşılaşma naklen canlı yayınlanıyor.

Alanyaspor-Beşiktaş saat kaçta hangi kanalda?

Saat 21:45'te başlayan mücadele beIN SPORTS 1 kanalından naklen canlı yayınlanacak.

Alanyaspor BJK CANLI YAYIN izle