Geçen hafta kendi sahasında seyircisini mutlu edemeyen Fenerbahçe bu hafta deplasmanda Kasımpaşa takımına konuk oluyor. Lige istediği gibi başlayamayan Sarı lacivertliler, deplasmanda galibiyetle ayrılıp moral bulmak istiyor. Peki, Kasımpaşa Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe bu sezon galibiyetle başlayamadı. Ligin birinci haftasında Süper Lig'e yeni yükselen Ümraniyespor ile 3-3 berabere kalarak bir puana razı oldu. Bu hafta deplasmanda galibiyetle ayrılmak isteyen Sarı kanarya, bu sefer sahadan üç puanla ayrılmak istiyor.

FENERBAHÇE İLK GALİBİYETİNİ ALMAK İSTİYOR

Yeni sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla girmek isteyen Fenerbahçe takımın başına dünyaca ünlü teknik direktör Jorge Jesus'u getirdi. Jesus'un Fenerbahçe yönetimindeki Süper Lig'deki ilk sınavı Ümraniyespor karşısında beraberlik oldu.

Başkan Ali Koç'un da sık sık dile getirdiği şampiyonluk için bundan sonraki maçlarda fire vermek istemeyen Fenerbahçe, Süper Lig'in ikinci haftasında deplasmanda Kasımpaşa karşısında üç puana uzanmak istiyor.

Sakatlıkları devam etmiş olduğu için son idmanlarda bireysel çalışmış oldukları belirtilen yeni geçirme Joao Pedro, İrfan Can Kahveci ve Serdar Aziz ile Berisha'nın durumu da hemen hemen netlik kazanmadı.

Kasımpaşa Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda?

15 Ağustos Pazartesi günü saat 21:45'te başlayacak olan mücadele beIN SPORTS 1 kanalından naklen canlı yayınlanacak.

Kasımpaşa - Fenerbahçe maçı ilk 11'ler

Kasımpaşa muhtemel 11'i: Ertuğrul Taşkıran, Hadergjonaj, Bruma, Recep Yemişçi, Petretta, Aytaç Kara, Fall, Hajradinovic, Ben Ouanes, Eysseric, Bahoken

Fenerbahçe muhtemel 11'i: Altay, Ferdi, Gustavo, Szalai, Luan Peres, Arao, Emre Mor, Lincoln Henrique, Rossi, Joshua King, Valencia

Kasımpaşa Fenerbahçe beINSPORTS 1 CANLI İZLE