Ümraniyespor ile Galatasaray kritik maçta kozlarını paylaşacak - Ümraniyespor Galatasaray maçı beIN Sports şifresiz canlı izleyebileceğiniz linki...

Süper Lig'in ikinci haftasında Galatasaray deplasmanda Ümraniyespor ile karşı karşıya geliyor. Geçen hafta Giresunspor'a mağlup olan Okan Bruk'lu cimbom bu hafta üç puan alarak moral depolamak istiyor.

Bu sezon takımın başına getirtilen Okan Buruk lige istediği şekilde başlayamadı. Ligin ilk iki haftasında bir galibiyet ve bir mağlubiyet elde eden Galatasaray, bu hafta deplasmanda üç puanla ayrılmanın hesabını yapıyor.

Ümraniyespor-Galatasaray maçını canlı izlemek isteyen futbolseverler canlı maç izleme platformlarından olan BeINSports'tan bu maçı izleyebilirler. Canlı maç yayını, canlı maç izleme ve maç özetlerine de yine BeINSports üzerinden ulaşabilirsiniz. Spor 72 Canlı Skor sayfası üzerinden de Canlı Maç yayınlarındaki gelişmeleri anlık olarak takip edebilir, Spor 72 Canlı Maç Anlatım Sayfası'ndan da maçın özet dakikalarına ve canlı maç yayını anlatımlarına ulaşabilirsiniz. Canlı maç yayınları için Digitürk üzerinden BeINSports üyeliği oluşturabilir ya da BeINConnet'i satın alarak canlı maç yayınlarının keyfini çıkarabilirsiniz. Spor 72 Canlı Skor sayfasından Canlı Maç takibini de yapabilirsiniz.

Ümraniyespor - Galatasaray maçı canlı izle (BeINSports)

Ümraniyespor-Galatasaray maçı 19 Ağustos 2022 Cuma 21:00 tarihinde BeINSports kanalında canlı yayınlanacak.

Geçen sezon yaşadığı hayal kırıklığının ardından bu sezona çok daha farklı bir görüntü ile giren Galatasaray, ilk 2 maçında topladığı 3 puan ile de bu görüntüsünü somutlaştırmış oldu. Okan Buruk ilk 2 hafta yaptığı kadro tercihleri ile devamlılığı ön plana alacak teknik direktörlerden birisi olacağının sinyallerini verdi.

Ümraniyespor - Galatasaray maçı muhtemel 11'ler

Okan Buruk'un Ümraniyespor karşısında çıkaracağı muhtemel 11 şu şekilde;

Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkadir, Van Aanholt, Mitdsjö, Oliveira, Kerem, Emre Akbaba, Yunus, Seferovic..