Süper Lig'in 3. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta Fatih Karagümrük takımını konuk ediyor. Saat 21.45'te başlayan mücadele canlı yayınlanıyor.

Süper Lig 3. Haftasında Beşiktaş ile Fatih Karagümrük karşı karşıya geliyor. Bu zorlu mücadele 21 Ağustos Pazar günü saat 21.45'te başlayacak.

MAÇ YAYININA GİTMEK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ...

BEŞİKTAŞ SON DURUM:

Geçen hafta deplasmanda Alanyaspor karşısında 3-0 önde götürdüğü maçta 10 kişi kalarak sahadan 3-3 beraberlikle ayrılan Beşiktaş bu hafta kendi seyircisi önünde bu maçı telafi edip güzel bir futbolla sahadan üç puanla ayrılmak istiyor.

Yaptığı değişikliklerin ardından 3 gol birden kalesinde gören Beşiktaş'ın teknik direktörü Valerien İsmael eleştirilerin odağı haline geldi. Bu maçta o algıyı kaldırmak isteyen İsmael, galibiyet almanın hesaplarını yapıyor.

SAKATLIKLAR VE KART CELAZILARI

Beşiktaş'ta Valerien Ismael bir taraftan sistemini oturtmaya çalışırken diğer taraftan da sakatlıklarla uğraşmak niteliğinde kalıyor. Saiss'in alternatifini bir türlü bulamayan Fransız teknik adam, geçtiğimiz hafta denemiş olduğu Emrecan'ın kırmızı kart görmesi sonrası bu hafta yeniden Necip'e dönecektir diye düşünüyorum. Ancak Beşiktaş için esas problem yıldız oyuncusu Ghezzal'ın sakatlığı olacaktır.

Kanatta denediği Muleka'dan önceki maçlarda istediği verimi alamayan Ismael'in tekrar de elindeki kadroda Ghezzal'ın yerine oynatabileceği en etken olabilecek oyuncu Gabonlu benzer biçimde görünüyor.

MAÇ NE ZAMAN?

Maç 20 Ağustos Cumartesi saat 14.30’da başlayacak. Maçı alternatif yollardan izlemek için aşağıda belirtilen yedeki bağlantıya tıklamanız gerekmektedir.

MAÇ HANGİ KANALDA?

https://www.beinsports.com.tr

Maç beIN SPORTS 1 kanalından yayınlanacak

MAÇI ONLİNE İZLEMEK İÇİN TIKLA