Geçen hafta Alanyaspor ile 3-3 berabere kalan Beşiktaş bu hafta kendi sahasında ligin flaş ekiplerinden Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geliyor. Saat 21.45'te başlayacak olan mücadele, naklen canlı yayınlanıyor. İşte, Beşiktaş - Fatih Karagümrük maçı canlı izle linki.

Süper Lig 3. Hafta maçında Beşiktaş ile Fatih Karagümrük birbirlerinin kozlarını paylaşıp sahadan üç puanla ayrılmanın hesabını yapacak. Bu kritik karşılaşmayı hakem Arda Kardeşler yönetecek.

BEŞİKTAŞ - FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI CANLI İZLE, TIKLA

https://www.beinsports.com.tr/

Bu maçı canlı ve şifresiz izleyebilmeniz için yapmanız gereken bazı adımlar var. Belirtilen yerdeki linke tıklayıp üye olduktan sonra giriş yapmanız gerekmektedir. Süper Lig maçlarının canlı yayın adresi yalnızca Digitürk'tür.

Siyah beyazlı ekipte moraller tam olarak yerinde değil. Geçen hafta Alanyaspor deplasmanından 3 farklı bir skorla önde götürdüğü maçtan 3-3'lük skorla bir puanla ayrıldı.

Bu hafta kendi taraftarı önünde kendini affettirmek isteyen Beşiktaş, Vodafone Park Stadı'nda konuk edeceği Fatih Karagümrük karşısında galibiyetle ayrılıp moral depolamak istiyor.

BEŞİKTAŞ - FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Nefesleri kesecek mücadele saat 21.45’te başlayacak Beşiktaş Fatih Karagümrük karşılaşması beIN SPORTS 1 ekranlarından canlı olarak naklen yayınlanacak.

Beşiktaş: E.Destanoğlu, A. Masuaku, R. Saiss, Montero, V. Rossier, N'Koudou, Gedson Fernandes, Salih, Tyler Boyd, W. Weghorst

Fatih Karagümrük: E. Viviano, D. Biraschi, B. Bekaroğlu, E. Tintiş, Caner E. F. Borini, M. Ricci, O. Shukurov, L.Mercan, M. Ozdoyev, M. Diagne

Beşiktaş'ta 5 eksik var

Sakatlıklarından sonra tek başına antrenmanlara çalışmalara başlayan Welinton Souza, Josef de Souza ve Atiba Hutchinson aynı zamanda sakatlığı süren Rachid Ghezzal mücadelede süre alamayacak.

Bu dört futbolcunun dışında kırmızı kart cezalısı Emrecan Uzunhan da Fatih Karagümrük maçı kadrosunda bulunmayacak.