Süper Lig'in üçüncü hafta perdesi Fenerbahçe ile Adana Demirspor maçı ile kapanıyor. Geçen hafta deplasmanda Kasımpaşa'yı 6-0 farklı bir skorla mağlup eden Fenerbahçe bu moralle kendi sahasında Adana temsilcisini kendi seyircisi önünde mağlup etmek istiyor.

Fenerbahçe Adana Demirspor, Süper Lig 3. haftasında Ülker Arena Stadı'nda karşı karşıya geliyor. Bu kritik mücadele saat 21.45'te başlayacak.

FENERBAHÇE ADANA DEMİRSPOR CANLI İZLE

https://www.beinsports.com.tr/

Jorge Jesus'lu Fenerbahçe hem ligde hemde Avrupa'da doğru bir şekilde yoluna devam ediyor. Bu sezon mutlak şampiyonluk parolasıyla başlayan Sarı lacivertli ekip, kendi saha ve seyircisi önünde Adana Demirspor'u mağlup edip liderlik koltuğuna oturmak istiyor.

FENERBAHÇE ADANA DEMİRSPOR MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Adana Demirspor karşılaşması saat 21.45'te beIN SPORTS 1 kanalından naklen canlı yayınlanacak.

FENERBAHÇE'DE EKSİK OYUNCULAR

Muhammed Gümüşkaya,Marcel Tisserand,Joshua King,Bruma,Ally Samatta,Mergim Berisha,Serdar Aziz,Nazım Sangare.

ADANA DEMİRSPOR: SON DURUM

Sezona başarıya ulaşmış giriş yapan takımlardan birisi hiç şüphesiz Adana Demirspor oldu. 2 maçta 6 puanı cebine koyarak ligin ilk sırasına yerleşen cenup kadrosu, geçen sezondan beri attığı doğru adımlarla sürekli üzerine koyarak devam ediyor.

Birçok önemli oyuncusu ayrılmasına rağmen onların yerini de şimdilik doldurmuş görünen Adana Demirspor'un esas testi bu hafta deplasmandaki Fenerbahçe karşılaşması olacak.

İdeal 11'ini büyük miktarda belirlemiş olan Vincenzo Montella, birkaç pozisyonda sürem içinde değişikliklere gidebilir. Sağ kanattaki forma yarışında geçen hafta itibariyle Akintola'nın öne geçtiğini söyleyebiliriz.

Balotelli'nin durumu hala belirsizliğini korurken Assombalonga İtalyan'ın hocanın ilk tercihi olmaya devam edecektir. Tayyip Talha'nın da stoper rotasyonunda kendine yer bulmaya çalışacağını hatırlatalım ancak takım başarıya ulaşmış giderken bir müddet daha kenarda bekleyecektir.

FENERBAHÇE ADANA DEMİRSPOR MUHTEMEL İLK 11'LER 

Fenerbahçe: Altay, Osayi, Gustavo, Szalai, Alioski, Arao, Zajc, Lincoln, Emre, Ferdi, Valencia

Adana Demirspor: Ertaç, Rodrigues, Rakitskiy, Samet, Svensson, N'Diaye, Gökhan, Onyekuru, Belhanda, Akintola, Assombalonga

FENERBAHÇE ADANA DEMİRSPOR ONLİNE İZLE