ASKF Batman Şube Başkanı Mahmut Akyol, BATSO adaylarına çağrıda bulunarak, yerel liglere destek ve isim sponsorluğu yapmalarını istedi.

Komşu ilimiz Diyarbakır başta olmak üzere, Türkiye’nin birçok ilinde Ticaret ve Sanayi odaları amatör liglere isim sponsoru olduğunu belirten ASKF Başkanı Mahmut Akyol, bunun Batman’da da hayata geçirilmesini istedi. Başkan Akyol açıklamasının devamında şunları söyledi;

“Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası amatör takımlara ciddi bir destek vererek isim sponsoru oldu. Ekim ayında Batman’da yapılacak olan BATSO seçimleri öncesi 3 adayımızdan da ‘İsim Sponsoru’ sözü almak istiyoruz. Önümüzdeki süreçte BATSO başkan adaylarımızı destek için ziyarette bulunacağız. Amatör kulüplerimizin sorunlarını, taleplerini ve ihtiyaçlarını kendilerine arz edeceğiz. Bugün 2. Ligte bir oyuncaya verilen para ile Batman’da 35 takımımız ve 2 bine yakın sporcu sezonu bitirebilir. 2 bin sporcunun değeri bir profesyonel futbolcuya verilen paradan daha çok olmalıdır. Amacımız Batman genelinde futbol aşkıyla yanıp tutuşan ve imkânları olmayan gençlerimize sahip çıkmaktır. Bu bizim kadar her Batmanlı vatandaşında asli görevidir.” (SPOR72)