UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş mücadelesinde Fenerbahçe, Austria Wien’i kendi sahasında ağırlıyor. İlk maçı 2-0’lık skorla kazanan Fenerbahçe, kendi sahasında maçı kazanarak gruplara kalmayı amaçlıyor. Müsabaka öncesinde merak edilen konular arasında maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11’leri de bulunuyor. Peki, Fenerbahçe – Austria Wien maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş müsabakasında temsilcimiz Fenerbahçe, Avusturya’nın Austria Wien’i konuk ediyor. Maç ile ilgili tüm detaylar merak ediliyor. Peki, Fenerbahçe – Austria Wien maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Fenerbahçe – Austria Wien maçını canlı takip etmek için tıklayın….

FENERBAHÇE – AUSTRIA WIEN MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Fenerbahçe – Austria Wien maçı 25 Ağustos Perşembe akşamı saat 20:00’de Exxen‘de canlı yayınlanacak…

FENERBAHÇE’DE AUSTRİA WİEN MAÇI SON DURUM

Süper Lig’de fırtına gibi esen Fenerbahçe, bu başarıyı Avrupa’da da sürdürmek istiyor. Son lig maçında güçlü rakibi Adana Demirspor’u 4-2 mağlup eden Fenerbahçe’de moraller yerinde.

Jorge Jesus’lu Fenerbahçe Süper Lig’de bol golle galibiyet elde etmeye devam ediyor. Önce Kasımpaşayı 6-0 yenen Sarı lacivertliler, üçüncü hafta maçında Adana Demirspor’u da 4-2’lik skorla mağlup etmeyi başardı.

İstikrarlı bir futbol sergileyen Sarı lacivertli ekip, bunu Avrupa maçlarında sürdürmenin planlarını yapıyor. UEFA Avrupa Ligi Play Off turu ilk maçta deplasmanda Austria Wien’i 2-0 mağlup eden Fenerbahçe bu turun rövanşında kendi sahasında galibiyetle ayrılıp gruplara kalmak istiyor.

Fenerbahçe-Austria Wien muhtemel 11’ler:

Fenerbahçe: Altay, Osayi, Henrique, Szalai, Ferdi, Crespo, Zajc, Lincoln, Emre, King, Valencia

Austria Wien: Früchtl, Mühl, Ranftl, Handl, Martins, Koumetio, Holland, Fischer, Gruber, Braunöder, Fitz

246. randevu

Fenerbahçe, Austria Wien mücadelesiyle Avrupa kupalarında 246. maçına çıkacak. Sarı lacivertliler, Avrupa kupalarında oynadığı 245 mücadeleden 89 galibiyet, 53 beraberlik ve 103 mağlubiyet aldı. Bu müsabakalarda rakip ağlarını 308 kez havalandıran Fenerbahçe, kalesinde ise 357 gol yedi.

Kupa 2’de 128. maç

Fenerbahçe, eski adıyla UEFA Kupası, yeni adıyla ise UEFA Avrupa Ligi’nde 128. müsabakaya çıkacak. Sarı lacivertliler daha önce bu yarışta çıktığı 127 müsabakada 54 galibiyet, 31 beraberlik ve 42 mağlubiyet gördü. Fenerbahçe rakip ağlara 173 gol atarken, kendi kalesinde 161 gol yedi. Yeni adıyla UEFA Avrupa Ligi’nde ise 73 müsabakaya çıktı. Bu maçlarda 36 galibiyet, 21 beraberlik ve 16 yenilgi yüzü gören Fenerbahçe, 101 gol atarken, kalesinde 70 gol gördü.

FENERBAHÇE AUSTRİA WİEN MAÇI ONLİNE İZLE