TFF 2. Lig Beyaz Grup maçları başlıyor. 3. Lig 1. Grup'ta şampiyon olup 2. Lig'e yükselen Batman Petrolspor, deplasmanda Somaspor'a konuk oluyor. Bu önemli mücadele 28 Ağustos Pazar günü 17.00’de başlayacak.

TFF 2. Lig Beyaz Grup 1. Hafta, Somaspor ile Batman Petrolspor karşı karşıya geliyor. Soma Atatürk Stadı’nda oynanacak mücadeleyi hakem Oğuzhan Uğurlu yönetecek.

Batman Petrolspor'un başına getirtilen Ahmet Yavuz ilk sınavını Somaspor karşısında verecek. Daha önce de 3. Lig'de Batman Petrolspor'u çalıştıran Yavuz bu kez 2. Lig'de Kırmızı beyazlıların başında yer alıyor. Lige üç puanla başlamak isteyen teknik direktör Ahmet Yavuz, Somaspor deplasmanından puan ve puanlarla ayrılmanın hesabını yapıyor.

MAÇ YAYINI İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ…

Saat 17.00’de başlayacak olan müsabaka Spor72 Youtube hesabımızdan canlı yayınlanması planlanıyor. Bu maçın canlı yayınına erişebilmek için linke tıklamanız gerekmektedir.

Somaspor Batman Petrolspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Somaspor ile Batman Petrolspor maçı 28 Ağustos Pazar günü saat 17.00’de başlayacak. Spor72 Youtube’dan naklen yayınlanması beklenen 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak. Maçın izlenebilmesi için verilen linki tıklayıp abone olduktan sonra maç saatinde Youtube Kanalında izleyebileceksiniz. İyi seyirler dileriz…

Somaspor Batman Petrolspor Maçı Canlı