TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Batman Petrolspor, kendi tarihinde ilk defa gece maçına çıkıyor. Geçen hafta deplasmanda Somaspor'u 1-0 mağlup ederek ligin ilk maçında üç puanla iyi başlangıç yapan Kırmızı beyazlı ekip, bu hafta kendi seyircisi önünde galibiyet elde edip seriyi sürdürmek istiyor.

TFF 2. Lig Beyaz Grup 2. Hafta maçında Batman Petrolspor ligin güçlü ekiplerinde Nazilli Belediyespor'u konuk ediyor. Bu önemli karşılaşma Pazar günü saat 20.00'de BPS TV Youtube kanalından canlı yayınlanacak.

TARAFTARDAN YOĞUN BİR KATILIM BEKLENİYOR

Kendi tarihinde ilk kez gece maçına çıkacak olan Batman Petrolspor'da gözler Nazilli Belediyespor maçına çevrildi. Pazar akşamı saat 20.00'de başlayacak olan mücadeleye ilginin fazla olması ve taraftarların takımlarını ilk defa gece maçında izlemek için büyük bir heyecan içerisinde olduğu belirtildi.

TAKIMDA MORALLER YERİNDE

Ligin ilk haftasında deplasmanda Somaspor'u deviren Batman Petrolspor'da morallerin iyi olduğu ve Nazilli Belediyespor maçına çok sıkı bir şekilde hazırlandığı gözlemlendi.

Teknik direktör Ahmet Yavuz önderliğinde Nazilli Belediyespor maçına hazırlıklarını sürdüren Batman Petrolspor'da sakatlığı bulunan Mehmet Küçükdurmuş dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

Moral ve motivasyonun iyi olduğu gözlemlenen futbolcuların antrenmanda neşeli oldukları gözlerden kaçmadı.

Kırmızı beyazlı ekip son olarak, Fenerbahçe altyapısında yetişmiş ve son olarak Çorum FK'de oynayan Mahsun Çapkan ve Artvin Hopaspor forması giyen Melih Kılıç'ı transfer ederek kadrosunu güçlendirdi.

PROTOKOL TAM KADRO OLACAK

Batman Petrolspor ile Nazilli Belediyespor müsabakasını Milletvekili Ziver Özdemir ve Batman Valisi Ekrem Canalp'ta protokolde yerini alıp maçı izleyenler arasında olacak.

Kaynak: SPOR72