TFF 2.Lig 3.haftasında Batman Petrolspor deplasmanda Bursaspor ile oynadığı maç öncesinde büyük bir bilet krizi ile karşı karşıya kaldı. Batman Petrolsporlu taraftarlarımız ilk yarının son dakikalarına kadar içeri alınmadı.

Bursaspor – Batman Petrolspor maçı için yüzlerce kilometre yol gelen Batman Petrolspor taraftarlarımıza Bursaspor yönetimi ve Gençlikspor İl Müdürlüğü bilet satışı yapmayıp taraftarımızı ilk yarının sonuna kadar stat girişinde bekletti. Bursa İl Gençlik Spor Müdürlüğü ve Bursaspor yönetiminin bu yanlışını tavsip etmeyip kınıyoruz.

Taraftarlar Batman Petrolspor yönetimine tepki gösterdi.

Taraftarların kulübün ilgili yöneticilerine bilgi verildi. Maç öncesi Stada alınmadıklarını ayrıca gişelerden bilet satışı yapılmadığını bildirmelerine rağmen hiçbir Petrolsporlu yöneticiyi yanımızda bulamadık ve yanımıza gelip destek vermediler diyerek bu durumdan üzüntü duyduklarını belirtti.

Batman Petrolspor A.Ş Yönetim Kurulu Bu Olayı Kınadı

KINIYORUZ!
Bursaspor ile oynadığımız müsabaka öncesi yüzlerce kilometre yol gelen taraftarlarımıza maç öncesinde bilet satışı yapmayıp, sonrasında ise biletlerin ücreti ödenmesine rağmen ilk yarının sonuna kadar stat girişinde bekleten, taraftarlarımızı mağdur eden Bursa İl Gençlik Spor Müdürlüğü ve Bursaspor yönetiminin aciz hareketini kınıyoruz.

Haber: Mert Bora / Bursa

https://youtu.be/-n_bvYX9_-E