Amedspor Başkanı Selahattin Yıldırım, Somaspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Yıldırım, " Öncelikle hafta içi olmasına rağmen gelen taraftarlara teşekkür ederiz. Onlara iyi bir oyun iyi bir skor armağan edemediğimiz için özür diliyoruz" ifadelerini kullandı..

Öncelikle hafta içi olmasına rağmen gelen taraftarlara teşekkür ederiz. Onlara iyi bir oyun iyi bir skor armağan edemediğimiz için özür diliyoruz.

Takımın hazırlık kampı evresindeki performansı çalışması bizleri sezona girerken çok büyük umutlarla girmemize sebep oldu. İşte hazırlık maçlarında gösterilen performans ve hazırlık kamplarında gösterilen performans gayet iyiydi hatta standartların üzerinde bir performanstı ama lige kötü başlangıç yaptık.

Takım içerisinde sanırım bir kordinasyın eksikliğimiz var. Mücadele ile ilgili bazı sıkıntılarımız var buda sahaya yansıyor maalesef hem iyi bir futbol gözükmüyor ayrıca mücadelenin eksik olduğunu gösteriyor. Tabi biz takım kalitesi olarak bu ligin en üst düzey kaliteli takımlarından biri olduğumuzu düşünüyorum. Tabi bu kalitenin bir harmanlanıp sahaya iyi bir oyun kurması lazım bununla ilgili biz yönetim kurulu olarak üstümüze ne düşüyorsa yapacaz bundan kimsenin şüphesi olmasın.

Tabi Diyarbakır stadı’nın zemininde kötü olması bizim kaliteli ayaklarımızın kendini gösterememesinede bir sebepdir. Tabi mazeret değil ama sebeptir bundan kaynaklı ne gerekiyorsa yapacaz. 

Hocamızla toplantılarımızı yapacaz Pazar günü bir maçımız var bu maçada en iyi şekilde hazırlanıp orayada galibiyet için gidecez .

TARAFTARLARDAN BİR İSTEĞİM VAR

Takımlar kötü gittiği zaman daha fazla desteğe ve sahiplenmeye ihtiyaç duyarlar bu desteği ve ihtiyacı daha fazla hissediyoruz. Yani iyi bir oyun sergileyemiyoruz ama bu takımında sahiplenmesi gerekiyor ve daha fazla destekle motive olması gerekiyor.

Daha ligin başındayız kaybedilmiş hiçbir şeyimiz yok yenilebiliyorsunuz yenede biliyorsunuz evet ben felsefe olarak hep şunu benimsedim futbolda kötü oynayabilirsiniz ama kötü mücadele edemezsiniz.

Evet biz kötü mücadele ediyoruz şuanda ama eminimki toparlayacaz herkes elini taşın altına koyacaktır. Hoca ve ekibimiz gerekeni yapacaktır. Futbolcularımızda gerekeni yapacaktır bizde yönetim olarak üstümüze ne düşüyorsa yapacaz. Bu takımı en kısa zamanda toparlayacaz göze hoş gelen geçen sezon gibi mücadele eden hedef odaklı bir takıma haline gelecez bunun için sanırım biraz zamana ihtiyaç var taraftarlarımızda bize biraz sabır göstersinler ve desteklerini daha fazla büyüterek bize destek olsunlar diyorum. Teşekkür ediyorum tekrardan bütün taraftarlarımızdan özür diliyoruz.

KAYNAK: SPOR72