Amedspor-Bursaspor maçı için taraftarlar Amedspor’un zarar görmemesi için lütfen dikkatli olalım provokasyona gelmeyelim.  

TFF 2. Lig 6.haftasında 25 Eylül 2022 Pazar günü Diyarbakır Stadı’nda oynanacak olana Amedspor ile Bursaspor maçı için şimdi taraftarında desteğiyle 3 puanı güle oynaya alma zamanı provokasyona gelmeyerek sadece tek düşüncemiz sonuna kadar Amedspor’a tam destek verme zamanı.

Hep birlikte takımımıza destek verme zamanı. Birlikte daha güçlüyüz.

Hesap zamanı , İntikam zamanı gibi ve Görüşeceğiz onlarla diyenlere şunu hatırlatalım Yıl 2016 Bursaspor yeni stadı’nda ilk yenilgisini Amedspor’dan aldığını hatırlayalım. Ve o gün sahada gereken söylenerek en güzel cevap verildi.

Takımımızın zarar görmemesi için bu karşılaşmada çok çok dikkatli ve duyarlı olmalıyız. Tribünde tek düşündüğümüz takıma destek tezahüratı olmalıdır. Taraftarın gücüyle bu maçı kazanarak güle oynaya kutlayıp mesajımızı bu şekilde verelim.

Taraftarı izleyeciyi galyana getirenlere kulak asmayın bunu tribünde yapanlar olursa lütfen uyaralım. Provokasyona gelmeyerek en güzel cevabı desteğimizle gösterelim.

Şimdi aynı şekilde Pazar günü saat 19.00’da oynanacak olana Amedspor ile Bursaspor maçında yine sahada takımımız tribünde taraftarlarımızın desteğiyle istediğimiz 3 puanı alarak gereken verilmiş olacak.

Haber: Alaettin Ersöz