Diyarbekirspor'un yeni teknik direktörü belli oldu. Diyarbekirspor, 2022-2023 sezonunun kalanı için eski futbolcusu Zafer Şahin ile anlaştığını açıkladı.  Diyarbekirspor’un yeni teknik direktörü Zafer Şahin kimdir? Kaç yaşında işte kariyeri.

ZAFER ŞAHİN'NİN DİYARBEKİRSPOR GEÇMİŞİ

Futbolculuk yıllarında Diyarbakırspor ile şampiyonluk yaşayan ve son olarak Edirnespor da başarılı bir sezon geçiren Zafer ŞAHİN, Diyarbekirspor ile anlaştı

DİYARBEKİRSPOR KULÜBÜ BAŞARI DİLEĞİNDE BULUNDU

Yeni bir meydan okuma ile zorlu lige takımımızı en iyi şekilde hazırlayacağına inanıyor Teknik Direktörlük görevinde kendisine başarılar diliyoruz.

Zafer Şahin Kimdir?

29 Aralık 1974 Ankara doğumlu Zafer Şahin 44 yaşında. Futbolculuk kariyerini Altay SK kulübünde tamamladı.  

Teknik direktör olarak çalıştırdığı takımlar sırasıyla, Eskişehirspor’da yardımcı antrenör, Altındağ Belediyespor’da teknik direktör, Edirnespor, Ereğli Bld ve Ankaragücü’nde yardımcı antrenör, Denizlispor’da alt yapı yardımcı antrenör, Alanyaspor yardımcı antrenör, Y.Malatyaspor yardımcı antrenör olarak görev yaptı.

Şahin, futbolculuk kariyerinde Altay, K.Erciyesspor, Merin İY, Diyarbakırspor, Kartalspor, Eskişehirspor, Ankaragücü gibi takımlarda forma giydi.

SPOR72