TFF 3. Lig 3. Grup 4. haftasında Siirt İl Özel İdaresi Spor, 68 Aksaray Belediyespor takımını kendi sahasında konuk ediyor. Siirt İl Özel İdaresi Spor ile 68 Aksaray Belediyespor takımları karşı karşıya gelip birbirlerinin kozlarını paylaşacak. Müsabaka 24 Eylül Cumartesi günü saat 15.00’te başlayacak.

TFF 3. Lig 3. Grup 4. hafta maçında, Siirt İl Özel İdaresi Spor ile 68 Aksaray Belediyespor karşılaşıyor. Mücadele 24 Eylül Cumartesi günü saat 15.00’te başlayacak.

MAÇ YAYINI İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ…

Saat 15.00’te başlayacak olan müsabaka Kulüplerin Youtube veya Sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanması planlanıyor. Bu maçın canlı yayınına erişebilmek için linke tıklamanız gerekmektedir.

Siirt İl Özel İdaresi Spor 68 Aksaray Belediyespor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Siirt İl Özel İdaresi Spor ile 68 Aksaray Belediyespor maçı 24 Eylül Cumartesi günü saat 15.00’te başlayacak. Youtube’dan naklen yayınlanması beklenen 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak. Maçın izlenebilmesi için verilen linki tıklayıp abone olduktan sonra maç saatinde Youtube Kanalında izleyebileceksiniz. İyi seyirler dileriz…

Siirt İl Özel İdaresi Spor 68 Aksaray Belediyespor Maçı Canlı