Batman İl hakem kurulunun ve Batman TFFHGD Batman şubesinin düzenlemiş olduğu 2022-2023 futbol sezonun açılış programı Batman şehir stadyumunda görkemli bir program ile gerçekleşti. Çok sayıda katılımcının olduğu programda TFF 8. BÖLGE sorumlusu Sürhat MÜNİROĞLU Batman Gençlik Spor il Müdürü Şafi ÖZPERK, Gençlik ve Spor Şube Müdürü Burak EREN, ASKF Başkanı Mahmut AKYOL, TÜFAD Başkanı Faysal  AYDIN, Futbol İl temsilcisi Ahmet ÖZAYDIN, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Reşat GÜLSEVER TFF Temsilci ve aynı zamanda BATMAN Belediyesi Spor Şube Müdürü Ramazan ONAT ve yerel basın temsilcilerinden Spor72 genel yayın yönetmeni Abdurrahman AVŞAR ve ekibi ile katılım sağladı. Açılışta saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı okundu. Açılış  konuşmasını yapan Batman İl Hakem Kurulu Başkanı Mehmet Ali TURAN konuşmasında şunları ifade etti:

“Değerli Gözlemciler ve Sevgili Hakem Kardeşlerim, Hakem camiası başlı başına futbolun çok önemli bir unsurudur. Hakem camiasını daha yukarı taşımamız için çok çalışmamız, gayret etmemiz ve bir birimize destek olmamız gerekir. Batman hakemliğini ve Türk hakemliğini ileriye taşımak öncelikli hedefimizdendir.  Umuyorum en kısa zamanda Süper lige ve diğer profesyonel liglere daha fazla hakem yetiştiririz. Antrenmanlarınızı eksiksiz bir biçimde yapıp hakemliği yaşam biçimi haline getirdiğiniz sürece başarının kaçınılmaz olduğunu da göreceksiniz.  Batman futbol camiası ile birlikte hareket ederek birlik ve beraberlik içerisinde başarıya ulaşacağımıza inancımız tamdır. Tüm bu duygular ışığında 2022/2023 futbol sezonunun hakem ve gözlemcilerimize hayırlı, uğurlu ve başarılar ile dolu olmasını, kazasız belasız, Sakatlıksız geçmesini diler Saygılarımı sunarım” dedi.

TFF 8. BÖLGE sorumlusu Sürhat MÜNİROĞLU yaptığı konuşmada ise; Sayın Sabri ÇELİK başkanının selamlarını ileterek gördüğü ilgi ve ortam karşısında ve kadın ve genc hakemlerinin çoğunluğu karşısında mutlu ve memnuniyetini belirtti. Başarının anahtarı çok çalışmaktan ve antrenman yapmaktan geçtiğini belirterek hakemlere çok çalışmalarını için öneride bulundu. Daha sonra pasta kesimine geçen Müniroglu hakemler ile tek tek görüşecek geç saatlere kadar hakemleri dinledi.

Kaynak: SPOR72