Batman Petrolspor'da Basın toplantısı düzenledi. Yapılan toplantıda konuşan Kulüp Başkanı Vahap Akbaş önemli açıklamalar yaptı.

Bugün basın açıklamasıyla birlikte yaşanan sünnî gündemle anlaşılan kamuoyunda Petrolspor ile ilgili her duyumlar doğru çıkmayabilir.

Net:An itibarıyla TPAO gündemi kulak arkası etmemiz gerekiyor.Vahap Akbaş sorunları çözmek zorunda, ekonomik sorunu için bir yol haritası gerekir. Vahap Başkan ‘almak isteyen gelsin’ demesi koltukçu olmadığını gösterdi.

Petrolspor yönetimi acilen ‘mahrem’ işlerin dışarıya sızmaması için önlem almalı. Basın açıklamasında o kadar parasal konular konuşuldu ki, mahremiyet korumayanlar utansın.

Yeter Artık TPAO diye diye insanlarda psikoloji kalmadı. En başta bende istiyordum. Bu süreç an itibarıyla ka-pan-dı.

Bir diğer konu TPAO devri için Gazeteci Ferit Tunç dilekçeyi Mansur Obut hazırladığını herkesin önünde itiraf etti. Obut itiraz etti. Bu iddia da çok vahim bir olaydır.

Son olarak TPAO Bölge Müdürü Sn. Mustafa Demir, Petrolspor’u seviyorsa neden hiç bir maçına gelmedi. Demir, takıma Fransız kalması doğru değil. Petrolspor hepimizinse bu kirli derin hesaplar neden yapılıyor? Taraftara: Maç başladığından beri görevi eksiksiz ve entrikalardan uzak olan tek olgu. Trübünde görevlerini fazlasıyla yerine getiren polemiklerden uzak kalan tek cephe, Tebrikler Yarasalar…. Kısacası artık bir süre yönetimi rahat bırakalım.
Reşat Yiğiz✍️✍️✍️✍️✍️✍️