Batman Petrolspor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Balaban, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Batman Petrolspor yönetim kurulu üyelerinden Mustafa Balaban, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Balaban’ın Spor72 medyamıza yaptığı istifa açıklaması şu şekilde:

“Benim yönetim anlayışım, ekip çalışması neticesinde kararların tartışılarak alınması ve uygulanmasıdır. Görev süremde bu anlayışı göremediğim gibi, gelecek dönemlerde de, bu anlayışın devam edeceğine, yapılanma ve reformları hayata geçirmede şahsım adına bir yönetim kurulu üyesi olarak farkettim.

Tüm bunların ışığında, üzülerek Batman Petrolspor Kulübü Yönetim kurulundaki görevimden ayrılmamın doğru olacağını düşünüyor ve bu asil görevden 26 Ağustos 2020 tarihi itibari ile istifa ettiğimi açıklamak istiyorum.
Bu vesileyle, birlikte yola çıktığımız ve kader birliği yaptığımız yönetim kurulundaki tüm dostlarıma, bizlere bu asil görevi teveccüh ederek veren Batman Petrolspor Genel Kurul üyelerine, yönetimde olduğum sürece desteklerini, yönlendirmelerini, fikirlerini, olumlu yada olumsuz eleştirilerini esirgemeyen Batman Petrolspor’a gönül vermiş taraftarlarımıza teşekkürlerimi sunuyor bundan sonraki görev sürecinde kendisine ve tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma yürekten başarılar diliyorum.

Son olarak kendimi bir hizmet neferi olarak gördüğüm Batman Petrolsporumuza bundan sonra başarı dolu yıllar diliyor, konumum ne olursa olsun kulübümün emrinde olacağımın ve hizmet etmeye devam edeceğimin bilinmesini istiyorum.” dedi.

Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Balaban’ın istifasının ardından Batman Valisi Hulusi Şahin’in nasıl bir tepki alınacağı merak konusu oldu.

Kaynak: SPOR72