Batman Petrolspor teknik direktörü Özgür Vurur, Kulübün yeni forma tanıtımından sonra Spor72’ye açıklamalarda bulundu. Vurur, Yeni sezon formalarımız, Batman Petrolspor’a, Batman şehrine ve camiasına hayırlı olsun” dedi.

Spor72 Medyamızın, Batman Petrolspor’un yeni sezon formalarını, TPAO tesislerinde canlı yayınlayarak tanıttı. Forma tanıtımından sonra yeni sezon öncesi önemli açıklamalarda bulunan 44 yaşındaki çalıştırıcı, “Formaların oyuncularımıza çokta yakıştığını düşünüyoruz. İnşallah bu forma altında nice başarılara imza atarlar” dedi.

Kısa sürede yönetimin katkısıyla iyi bir takım kurulduğunun altını çizen deneyimli teknik adam, “Hem mücadele anlamında, karakter anlamında ve oyunculuk anlamında çok yetenekli oyuncular aldığımızı düşünüyoruz. Allah’ın izniyle çıkıp sahada mücadele eden bir Batman Petrolspor görecek herkes. Bu işten yüzümüzün akıyla çıkacağımıza inanıyoruz” dedi.

Taraftarlar hakkında görüşlerini bildiren teknik direktör Özgür Vurur, “Onlar zaten Batman Petrolspor’un başarısı geldiği zaman neler yapabileceklerini az çok biliyoruz. Dışardan da duymuştuk bunları. İnşallah o başarıları tekrarlayıp taraftarlarla birlikte nice başarılara imza atmak istiyoruz. Onların desteğini hep arkamızda hissediyoruz” açıklamasını yaptı.

Vurur son olarak, “Yeni sezonun tüm takımlara, Batman şehrimize, camiamıza ve takımımıza hayırlar getirmesini diliyorum. İnşallah hepimiz için mutlu bir şekilde bitireceğimiz bir sezon olur. Allah kaza, bela, sakatlık vermesin oyuncularımıza ve başarılarla dolu nice bir yıl diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: SPOR72

https://youtu.be/K1cE6f5WtOY