3. Lig 3. grupta mücadele eden Petrolspor, 2020-2021 sezonunda oynadığı son 10 maçtan 1 galibiyet alan kırmızı-beyazlılar, kötü gidişata son vermeyi hedefliyor.

ÇIKIŞA GEÇMEK İSTİYOR

Batman Petrolspor son haftalarda istediği performansı sahaya yansıtamıyor. Ligin 8. haftasında sahasında Yalovaspor’u 1-0'lık skorla geçen Batman ekibi, sonraki bölümde ligde oynadığı 9 karşılaşmada istikrarsız bir tablo ortaya koydu. Batman Petrolspor ligde son 10 lig maçında 1 galibiyet, 4 beraberlik, 5 mağlubiyet aldı. Kırmızı beyazlı ekip oynadığı 15. maçta 4 galibiyet, 4 beraberlik, 7 de mağlubiyet alıp sadece 16 puana toplayabildi.

“OSMANİYE MAÇI ÇIKIŞ MAÇIMIZ OLACAK”

Batman Petrolspor teknik direktörü Özgür Vurur gazetemize yaptığı açıklamada, son haftalarda talihsiz sonuçlar aldıklarını söyledi. Deplasmanda oynadıkları Altındağ maçında da istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını dile getiren Vurur, son haftalardaki sonuçların kendilerini mutsuz ettiğini belirtilerek şunları kaydetti: "Oynadığımız son 10 maçta tek galibiyet alabildik. Bu durum bizi fazlasıyla mutsuz ediyor. Takımımız iyi, üzerimizdeki bu negatif algıyı üzerimizden atmak istiyoruz, her maça galibiyet parolasıyla çıkıyoruz. Biz takımımızın arkasındayız. Ligin ikinci yarısında yapılacak destek ve transferlerle daha da güçleneceğiz. Bu hafta sahamızda oynayacağımız Osmaniye maçıyla kötü gidişata son verip çıkışa geçmek istiyoruz. Osmaniye karşısında alacağımız 3 puanla takım da şehir de camia da havasını bulacak.”

Haber: Alaettin Ersöz