TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Batman Petrolspor, ligde özlem duyduğu galibiyete bir türlü ulaşamıyor. Oynadığı son 12 maçta galibiyeti tamamen unutan kırmızı-beyazlılar, ligin dibine doğru yol alıyor. 12 haftada 6 mağlubiyet ve 6 beraberlik alan kırmızı beyazlıların,devre arası kadrosuna kattığı 11 transferiyle oynadığı 2 maçta yalnızca 1 puan almayı başardı.

6 MAÇTIR GOL ATAMIYORLAR!

Batman Petrolspor, oynadığı son 6 lig maçında golle buluşmadı. En son golünü 06.12.2020’de Arhavispor ile deplasmanda oynanan ve 1-1 biten maçta atmıştı. Batman Petrolspor, 6 maçtır gole hasret.

KURT HOCA SAHAYA İNDİ

Geçen hafta takımın başına getirilen 63 yaşındaki “Kurt Hoca” lakaplı deneyimli çalıştırıcı Bülent Demirkanlı, ilk maçına deplasmanda Isparta 32 Spor karşısında çıktı. Sakat, cezalı ve yeni isimlerin takıma geç katılmasından dolayı ideal kadrosunu sahaya süremeyen Demirkanlı, sahada arzu ettiği güzel futbolu Batmanlı sporseverlere izlettiremedi. Elinde oyunu değiştirecek yalnızca iki isim vardı. Hüseyin Çiray ve Melik Yeğin. İki hamlesini de maçın son 20 dakikasında kullanan Demirkanlı’nın bu hamleleri skoru değiştiremedi ve ilk maçında deneyimli çalıştırıcı sahadan mağlup olarak ayrıldı.

TARAFTARIN HEDEFİNDE YÖNETİM VAR

Batman Petrolspor taraftarları peş peşe gelen puan kayıpları ve oynanan kötü futbola aşırı tepkili. Özellikle sosyal medya üzerinden yönetime ateş püsküren bazı taraftarlar, Petrolspor yönetiminin devre arası yaptığı transferleri yetersiz ve yanlış olduğunu savunurken, sahada ortaya konan mücadele ve alınan kötü sonuçların da sorumlusu olarak yönetimi görüyor.

FUTBOLCULARIN PERFORMANSI ALARM VERİYOR

Takımın mevcut isimleri ve takıma devre arası transfer olarak dahil olan diğer futbolcuların takıma gerek bireysel performans gerekse takıma katkı anlamında hiçbir katkı vermemesi Batman Petrolspor’a gönül verenleri endişelendiriyor. Bu başarısızlık haftalar ilerledikçe takımı küme düşme hattına sürüklüyor.

RAKİP EROKSPOR...

Batman Petrolspor, ligde 20. hafta müsabakasında 11 Şubat Perşembe günü saat 13.00’da sahasında güçlü ve kaliteli kadrosu olan İstanbul temsilcisi Esenler Erok’u konuk edecek. Ligde 18 puanı bulunan Batman Petrolspor, ligin ilk devresinde deplasmanda oynadığı maçta rakibini 1-0 yenmeyi başarmıştı. Gözler zorlu geçecek maçta olacak.

Haber: FERDİ KIYANÇ