Batman Valiliğinde yapılan Petrolspor konulu toplantı gerçekleştirildi. Vali Hulusi Şahin'e yapılan ziyarette yönetime giren yeni isimler ve kulüple ilgili yeni sezon çalışmaları konuşuldu.

Batman Valisi Hulusi Şahin, “ Petrolspor yönetimi yeni üyeleri ve yeni teknik direktörümüzle birlikte valiliğimizi ziyarete geldiler, kendilerine teşekkür ediyoruz. Petrolsporumuz büyük bir tarihi geçmişe sahip, başarılarla dolu bir kulup. Kurumsal yapısı ve kimliği itibariyle Batman’a değer katan güzide bir değerimiz. Dolayısıyla Petrolspor’u yaşatmak, daha başarılı bir pozisyona getirmek, her Batmanlının görevidir diye düşünüyorum.

Yaklaşık bir buçuk yıldır yönetimde olan arkadaşlarımızın da hedefi, Petrolsporumuzun içine düşmüş olduğu çıkmazdan kulübü kurtarmak. Bunu da son derece başarılı bir şekilde yerine getirdiklerini düşünüyorum. O kriz atlatıldıktan sonra artık daha büyük hedeflere doğru gitmenin zamanının geldiğini düşündüler ve bu sene hedefleri daha büyük olarak belirlediler. Bu hedefler doğrultusunda da yönetimimiz Petrol Spor severlere, Petrolspor’a gönülden bağlı olan herkese çağrıda bulundular ve yönetime dahil olunması yönündeki çağrıları karşılık buldu.

Şuanda karşınızda yenilenmiş bir yönetim var. Benim hesabıma göre 10 yeni isim katıldı. 7 de daha önce vardı, dolayısıyla 17 kişilik bir yönetim kurulu oluşmuş oldu. Ayrıca dışarıdan her zaman destekleyen, her ne kadar yönetim kurulu üyeleri değilseler de kalben ve ruhen ve bütün güçleriyle destek olan üç kişiyi de burada zikretmek lazım. Biri BATSO başkanımız, diğeri TP Bölge Müdürümüz ve İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz. O üçlüyü de dahil edersek, 20 kişilik bir yönetim oluşmuş oluyor.

Kendilerine başarılar diliyorum. Bizim Petrolsporumuza gerçekten bu güçlü katkıyı sağlayan ve Petrolspor’un çağrısına uymak suretiyle katılarak kendisini Petrolspor yönetimine dahil eden arkadaşlarımızı da müsadenizle okuyayım: Sayın Fırat Özdemir, Hikmet Celbek, Hıdır Teymur, Ercan Demir, Faysal Demir, Mustafa Terece, Uğur Kapucu, Yunus Karabulut, Adnan Bayhan ve Sayın Hayrettin Başaran eklendiler. Zaten Sayın Bayram Demirhan ve Sayın Burhan Dinç, Yalçın Güneştekin ve Sayın Orhan Güzel yönetiminde zaten yoğun mesai harcıyordular. Sayın Mustafa Balaban ve Sayın Emin Çelik ise, küçük bir teneffüs yaptılar ama hiçbir zaman yönetimden kopmadılar. Şimdi aramızdalar. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Onlar da ta ilk baştan beri kulübümüzün başarısı için mücadele ediyorlardı. Tabi bu kulübün riyaseti Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Abdulvahap Akbaş’ta.” Dedi.

“Bu sene hedef daha büyük”

Petrolspor Kulüp Başkanı, yönetim kurulu üyeleri ve teknik Direktörü kabul eden Vali Hulusi Şahin, takım olarak artık daha büyük hedeflere gitmenin zamanının geldiğini belirtti.

YÖNETİME 10 YENİ İSİM…
Kulüp idarecileri ve yeni yönetim kurulu üyelerini kabul eden Vali Hulusi Şahin, 1,5 yıldır yönetimde olan yöneticilerin hedefinin kulübü içine düştüğü çıkmazdan kurtarmak olduğunu belirterek, “Bunu da son derece başarılı bir şekilde yerine getirdiklerini düşünüyorum. O kriz atlatıldıktan sonra artık daha büyük hedeflere doğru gitmenin zamanının geldiğini düşündüler ve bu sene hedefleri daha büyük olarak belirlediler. Şuanda karşınızda yenilenmiş bir yönetim var. Benim hesabıma göre 10 yeni isim katıldı. 7’de daha önce vardı, dolayısıyla 17 kişilik bir yönetim kurulu oluşmuş oldu. Ayrıca dışarıdan her zaman destekleyen, her ne kadar yönetim kurulu üyeleri değilseler de kalben ve ruhen ve bütün güçleriyle destek olan üç kişiyi de burada zikretmek lazım. O üçlüyü de dahil edersek, 20 kişilik bir yönetim oluşmuş oluyor” dedi.

Batman Petrolspor Yönetimine Giren Yeni İsimler
Fırat Özdemir, Hikmet Celbek, Hıdır Teymur, Ercan Demir, Faysal Demir, Mustafa Terece, Uğur Kapucu, Yunus Karabulut, Adnan Bayhan Hayrettin Başaran