Kulüpten yapılan resmi açıklamada, “Profesyonel Futbol A Takımı Teknik Direktörümüz Mehmet Altıparmak ve ekibi ile yapılan görüşmeler sonucunda karşılıklı anlaşarak yollarımız ayrılmıştır. Mehmet Altıparmak ve ekibine teşekkür eder, kariyerlerinin bundan sonraki bölümünde başarılar dileriz” denildi.
Amedspor’da Mehmet Altıparmak’ın ayrılığının ardından takımın başına geçecek yeni teknik direktör henüz belli olmadı. Kulüp yönetiminin önümüzdeki günlerde resmi bir açıklama yapması bekleniyor.
Yeşil-kırmızılı taraftarlar, Amedspor’un yeni hocasının kim olacağını merakla bekliyor. Kulübün hedefleri doğrultusunda güçlü bir teknik direktör hamlesi yapması beklenirken, resmi duyuru kısa süre içinde yapılacak.




