BOZKURT İLE YOLA DEVAM, HEDEF ŞAMPİYONLUK
Geçtiğimiz sezon takımı finale taşıyan teknik direktör Serdar Bozkurt ile yeniden anlaşan Batman Petrolspor yönetimi, istikrar mesajı verdi. Bozkurt’un kısa süre içinde takımı kampa alması ve yeni sezonun ana planlamasını tamamlaması bekleniyor. Tecrübeli çalıştırıcının yeni sezondaki tek hedefi ise net: Şampiyonluk.
AMEDSPOR’DAN ÇİFTE TAKVİYE
Transfer çalışmalarına hızlı başlayan Batman temsilcisi, bölgenin diğer güçlü takımı Amedspor’dan iki oyuncuyu kadrosuna katmak üzere. Sağ bek Batuhan Tur ile görüşmelerin son aşamaya geldiği öğrenilirken, Amedspor’un genç yeteneği Mert Çapar ile ise anlaşma sağlandı.
KADRODA HEM TECRÜBE HEM GENÇLİK
Yeni sezonda dengeli ve güçlü bir kadro kurmak isteyen yönetim, transferde dikkat çeken hamleler yaptı. Beşiktaş’tan genç savunmacı Cemal Azad Demir sezon sonuna kadar kiralandı. Vanspor’dan Mert Örnek, Sarıyer’den Onur Eriş, Boluspor’dan Tunahan Çiçek ve 1461 Trabzon’dan Emir Alagöz gibi isimler kadroya dahil edildi. Yönetim, tecrübeli isimlerle genç oyuncuları harmanlayarak şampiyonluk için güçlü bir yapı kurmayı hedefliyor.
BEYAZ GRUP’TA ZORLU REKABET
2025-2026 sezonu TFF 2. Lig kura çekimiyle birlikte Batman Petrolspor’un yeni rakipleri de belli oldu. Beyaz Grup’ta yer alacak kırmızı-beyazlılar, 23 Ağustos 2025’te başlayacak sezonda güçlü takımlara karşı mücadele edecek.
Batman Petrolspor’un yer aldığı TFF 2. Lig Beyaz Grup takımları:
-
Adana 01 FK
- Altınordu
- Anagold 24Erzincanspor
- Batman Petrolspor A.Ş.
- Beykoz Anadolu Spor A.Ş.
- Beyoğlu Yeni Çarşı Spor
- Bucaspor 1928
- Elazığspor
- GMG Kastamonuspor
- İnegölspor
- İskenderunspor A.Ş.
- Karacabey Belediye Spor A.Ş.
- Karaman FK
- Kepez Spor
- Merkür Jet Erbaaspor
- MKE Ankaragücü
- Muğlaspor
- Sincan Belediyesi Ankaraspor
- Şanlıurfaspor





