Tarihinde ilk kez Süper Lig'de mücadele etmeye hazırlanan Amedspor'da gözler transfer çalışmalarına çevrilirken, Teknik Direktör Besnik Hasi kulübün yürüttüğü transfer politikasıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Yeni sezon öncesinde güçlü ve rekabetçi bir kadro oluşturmak için yoğun mesai harcadıklarını belirten Hasi, transfer sürecinin bu yıl alışılmışın dışında ilerlediğini ifade etti.

"BU YIL TRANSFER DÖNEMİ ÇOK ÖZEL"

Transfer piyasasının Dünya Kupası nedeniyle farklı dinamiklere sahip olduğunu söyleyen Hasi, kulüp olarak titiz bir çalışma yürüttüklerini vurguladı.

Deneyimli teknik adam, "Bu yıl transfer dönemi çok özel çünkü Dünya Kupası var. Herkes transferleri bekliyor. Biz kulüp olarak bu konuda çok fazla çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

TRANSFER MASASINDA YOĞUN MESAİ

Amedspor yönetimi ve transfer komitesiyle sürekli temas halinde olduklarını belirten Hasi, transfer çalışmalarının büyük bir titizlikle sürdürüldüğünü dile getirdi.

"Nedim Bey ve kulübün transfer birimi ile birlikte çok yakından çalışıyoruz. Bu işe gerçekten çok uzun saatler, çok uzun günler harcıyoruz" diyen Hasi, yapılacak transferlerde aceleci davranmayacaklarının sinyalini verdi.

"ÖNEMLİ OLAN DOĞRU OYUNCULAR"

Transferde sayının değil kalitenin ön planda olduğunu belirten Hasi, Amedspor'un Süper Lig'deki geleceğini şekillendirecek isimleri kadroya katmak istediklerini söyledi.

Başarılı teknik adam, "Doğru oyuncuları getirelim istiyoruz. Amedspor'da birlikte çalışmak isteyeceğim, takım yapısına uygun oyuncuları kadromuza katmak bizim için çok önemli" değerlendirmesinde bulundu.

Amedspor'da Sportif Direktör Serkan Reçber İle Yollar Ayrıldı
Amedspor'da Sportif Direktör Serkan Reçber İle Yollar Ayrıldı
İçeriği Görüntüle

TARAFTARA GÜVEN MESAJI

Transfer sürecinde birçok ismin gündeme gelmesine rağmen yönetimin ve teknik heyetin planlı hareket ettiğini vurgulayan Hasi'nin açıklamaları, taraftarlara güven mesajı olarak yorumlandı.