FENERBAHÇE MAÇA HIZLI BAŞLADI

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin üçüncü haftasında Slavia Prag’ı konuk eden Fenerbahçe, karşılaşmaya etkili başladı. Chobani Stadyumu’nda oynanan maçın 4. dakikasında Oğuz Aydın sahneye çıktı ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Bu golle Oğuz Aydın, Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi tarihindeki en erken golünü kaydeden oyuncu oldu.

Baskısını sürdüren sarı-lacivertliler, 11. dakikada Greenwood’un golüyle farkı ikiye çıkardı. Ancak Slavia Prag, 15. dakikada Provod’un golüyle skoru 2-1’e getirdi. İlk yarı Fenerbahçe’nin üstünlüğüyle sona erdi.

Batman Petrolspor-Sivasspor maç özeti
Batman Petrolspor-Sivasspor maç özeti
İçeriği Görüntüle

90. DAKİKADA GELEN GOL GALİBİYETİ ENGELLEDİ

İkinci yarıda skor üstünlüğünü korumaya çalışan Fenerbahçe, karşılaşmanın son bölümünde şok yaşadı. Slavia Prag, 90. dakikada Kacor’un kaydettiği golle skoru 2-2’ye getirdi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca iki takım sahadan birer puanla ayrıldı. İki farklı üstünlüğü koruyamayan Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi’nde önemli bir galibiyet fırsatını değerlendiremedi.

SIRADAKİ RAKİP LIVERPOOL

Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 2’ye yükseltti. Sarı-lacivertliler, Avrupa’daki bir sonraki maçında 4 Kasım Çarşamba günü Liverpool’u sahasında konuk edecek. Slavia Prag ise Arsenal ile karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe, Avrupa mesaisinin ardından Süper Lig’deki derbiye odaklanacak. Sarı-lacivertliler, 26 Ekim Pazartesi günü Galatasaray deplasmanında sahaya çıkacak.

FENERBAHÇE – SLAVIA PRAG MAÇ ÖZETİ İZLE

Fenerbahçe ile Slavia Prag arasında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşmasının maç özeti futbolseverler tarafından araştırılıyor. İki takımın 2-2 berabere kaldığı mücadelede Fenerbahçe’nin gollerini Oğuz Aydın ve Greenwood kaydederken, Slavia Prag Provod ve Kacor’un golleriyle beraberliği yakaladı