12 BİNGÖLSPOR BAŞKANINA 25 BİN TL CEZA
12 Bingölspor Başkanı Abdulmenaf Yiğit, 27 Eylül 2026 tarihinde oynanan 12 Bingölspor-KCT 1461 Trabzon FK karşılaşmasında maç hakemlerine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 25 bin TL para cezasına çarptırıldı.
MUŞSPOR’DA KALECİ ANTRENÖRÜNE CEZA
Muşspor’un kaleci antrenörü Cengiz Uzunköse, 27 Eylül’de oynanan Muşspor-68 Aksaray Belediyespor karşılaşmasında rakip takım mensubuna yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ile 25 bin TL para cezası aldı.
DİYARBEKİR SPOR FUTBOLCUSUNA 2 MAÇ MEN
Diyarbekir Spor futbolcusu Mevlüt Çelik, 27 Eylül 2026 tarihinde Yeni Mersin İdmanyurdu ile oynanan karşılaşmada rakip futbolcuya yönelik şiddetli hareketi nedeniyle 2 resmi müsabakadan men ve 6 bin 700 TL para cezası ile cezalandırıldı.
MAZIDAĞI FOSFATSPOR MAÇINDA HÜKMEN MAĞLUBİYET
Nesine 3. Lig 3. Grup’ta oynanan Eti Gübre Mazıdağı Fosfat Spor-Ayos Osmaniyespor karşılaşmasıyla ilgili kararda ise Ayos Osmaniyespor’un 3-0 hükmen mağlubiyetine karar verildi.
ELAZIĞSPOR’A 70 BİN TL CEZA
Seza Çimento Elazığspor, Güzide Gebze Spor ile oynanan karşılaşmada taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 70 bin TL para cezasına çarptırıldı. Aynı maçta Elazığspor antrenörü Aytekin Kıran da rakip takım mensubuna yönelik hakareti nedeniyle 1 resmi müsabakada soyunma odası ve yedek kulübesine giriş yasağı ile 12 bin 500 TL para cezası aldı.
PFDK’nın açıkladığı kararlar arasında bölge takımlarının yanı sıra çok sayıda kulüp, futbolcu ve teknik ekip görevlisi hakkında farklı disiplin cezaları da yer aldı.




