FELIX AFENA-GYAN SAHNE ALDI
Diyarbakır Stadyumu’nda oynanan ve taraftarın yoğun ilgi gösterdiği mücadelede, her iki takım da ilk yarıda kontrollü bir oyunu tercih etti. Karşılaşmanın kilidini açan isim ise 63. dakikada Felix Afena-Gyan oldu. Ganalı golcünün ağlarla buluşturduğu top, maçın skorunu tayin ederken Amedspor’a hayat öpücüğü verdi.
PUAN DURUMU VE SIRALAMA
Bu sonuçla birlikte Amedspor, ligdeki puanını 58’e yükselterek puan tablosundaki üçüncü sırasını sağlama aldı. Üst sıralarla olan bağını koparmayan Diyarbakır temsilcisi, şampiyonluk yarışındaki kararlılığını bir kez daha kanıtlamış oldu. Konuk ekip Serikspor ise zorlu deplasmandan puan çıkaramayarak haftayı puansız kapattı.
BİR SONRAKİ DURAK: İSTANBUL DEPLASMANI
Fikstürde dinlenme şansı bulamayan Amedspor, gözünü hafta içi mesaisine dikti. Yeşil-kırmızılılar, ligin bir sonraki haftasında 11 Mart Çarşamba günü saat 13.30’da İstanbulspor’a konuk olacak. Şampiyonluk yolundaki bu zorlu deplasman sınavı, Amedspor’un ligdeki kaderini belirleyecek kritik eşiklerden biri olarak görülüyor.





