Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörlüğü tarafından düzenlenen antrenör eğitim programları için başvurular başladı.

Antrenör eğitim programlarına katılmak isteyen aday antrenörler için başvuru süreci başladı.

Federasyonu'nun resmi internet sitesi TFF.org üzerinden yapılacak başvurular, 27.07.2021  saat 17.00'de sona erecek. Antrenörlerin Eğitimi ve Sınıflandırılması Talimatı'na göre yapılacak değerlendirmeler sonucunda puan sıralamasına göre katılımcılara eğitim programları için davetler e-posta ile gerçekleştirilecek. Geçmişte yapılmış  başvurular geçersiz sayılacak olup, tüm aday antrenörlerin bu süreçte başvurularını güncellemeleri gerekmektedir.

Başvuru için tıklayınız

Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörlüğü tarafından düzenlenen antrenör eğitim programlarında, TFF İcra Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, TFF Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin ve Futbol Gelişim Direktörü Yardımcısı Rüştü Reçber'in yönetiminde önemli yenilikler yapıldı. Tüm eğitim programları "Gerçek Temelli", "Akıcı Oyun İçinde" ve "Aday Antrenör Odaklı" olarak kurgulandı. UEFA B'den UEFA Pro'ya kadar tüm seviyedeki UEFA Antrenör Eğitim Programları'nın yanı sıra TFF'ye özel pek çok programda da büyük bir revizyona gidildi. Müfredatlardan ders içeriklerine, sunumlardan kaynak dokümanlara, öğretim yöntemlerinden eğitim teknolojilerine kadar tüm eğitim programlarının modern bir hale getirilmesi sağlandı. Bu dönemde antrenör eğitimcilerinin gelişimine yönelik kapsamlı çalışmalar da yapıldı.